Bursaspor yeni sezona kurban keserek başladı


Bursaspor, bugün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla 2015-2016 sezonun hazırlıklarını başladı. Antrenman öncesi yeni sezonun kazasız ve belasız geçmesi için de bir kurban kesildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeniden takımın başına gelmesiyle yeni sezona daha umutlu giren Bursaspor'da moraller yüksek. Başta yeni hocası olmak üzere yeni golcüsü Tomas Necid gibi yeni transferleri ile topbaşı yapan yeşil beyazlıların yeni sezonda hedefi büyük.

Bugün toplanarak 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlılar, antrenman öncesi de yeni sezonun kazasız ve belasız geçmesi için kurban kesip dualar ettiler.

Daha sonra Bursaspor, antrenman sahasında ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Saha ortasında bütün takımı toplayan Ertuğrul Sağlam, genç oyuncular ve yeni transferleri takıma tanıttı.

11 KİŞİ ANTRENMANA KATILMADI

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına başlarken, takımın ilk antrenmanına izinli olan Serdar Aziz, Ozan Tufan, Emre Taşdemir, Volkan Şen, Sivok, Bakambu, Aziz Eraltay, Belluschi ve Traore ile sakatlığı bulunan Oğuz Han Aynaoğlu katılmadı. Ayrıca ülkesine gidip eşyalarını toplamak için izin alan yeni transfer Tomas Necid de ilk çalışmada yer almadı.

YENİ TRANSFERLER ANTRENMANDA

Bu arada Bursaspor'un ilk antrenmanına geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren ve kulübe yeni transfer olan futbolcular da katıldı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Aydın Karabulut ve Furkan Soyalp antrenmanda yer alırken, Oğuz Han Aynaoğlu salonda çalıştı.

Yeni transferlerden Mert Günok, Erdem Özgenç ve Sedat Berisha antrenmanda yer aldı. Ayrıca alt yapıdan yetişen Mehmet Kalkan, Mehmeh Zeki Çelik, Kenan Uz, Mertcan Erdem, Doğanay Kılıç, Enes Ata, Oğulcan Şahin ve Emirhan Aydoğan da antrenmanda yer aldı. Yeşil beyazlılar, yarın çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor yeni sezona kurban keserek başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER