Bursaspor yönetimi, Başbakan Davutoğlu'nu ziyaret etti

Bursaspor yönetimi, Başbakan Davutoğlu'nu ziyaret etti

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara'ya giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ankara ziyareti kapsamında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile temaslarda bulunulduğu belirtildi.

ALİ AY: AMACIMIZ BİR AN EVVEL BURSASPOR'U DÜZLÜĞE ÇIKARABİLMEK

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı ortamdan kurtulması için yoğun çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Ay, şu açıklamayı yaptı: "Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Öncelikle bizim hedefimiz Bursaspor'u düzlüğe çıkartmak. Biliyorsunuz her şeyden önce mali disiplini sağlamamız için Ankara'ya ikinci defa geliyoruz. Eksik olmasın Hüseyin Şahin vekilimiz bizi çok güzel ağırlıyor. Bizim için bakanlarımızla randevuyu organize ediyor. Bu sabah ilk geldiğimizde Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'ne gittik. Orada Mehmet Bey ile görüştük. Onlarda tüm kulüplere bu sezon için 3 Milyon TL katkı yaptıklarını söylediler. Onu da biz bir an evvel gönderilmesini istedik. O parayı gönderecekler ama maalesef bu para Aktifbank'a gidecek. Daha sonra İçişleri Bakanımız ile görüştük. Eksik olmasın bizi kabul ettiler ve yardımcı olacaklarını belirttiler. Detayları daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Daha sonra Meclise geçtik Başbakanımız ile ayaküstü görüştük. Çünkü MYK toplantısı vardı. Bursaspor'a başarılar diledi. Bursa'ya geldiğinde veya biz bir daha geldiğimiz de inşallah başbakanımız ile uzun süreli bir görüşmemiz olacak. Bizim yaptığımız şey Bursaspor'u biran evvel düzlüğe çıkartabilmek. Mali tabloyu aslında herkes bilmiyor. Bu konu hakkında Perşembe veya Cuma günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Biz şeffaf olacağımızı söylemiştik. Bizim ilkemiz şeffaflık olacak. Bursaspor'un Ocak ayındaki ödemelerini, gelirlerini ve bundan sonraki borçlarını nasıl yapılandıracağımızı ve neler yapacağımızı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracağız. Taraftarlarımızın bundan da malumatı olsun ve ona göre bizlere gerekli desteklerini versinler."

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise Başkan Ali Ay'ın, kulübün içinde bulunduğu ortamdan kurtulması için Bursa ile Ankara arasında adeta mekik dokuduğunu belirterek, "Bursaspor'un önündeki engelleri kaldırmak için önemli adımları birer birer kat ediyoruz. Çünkü bu sorunlar stok oluşturmuş. Zaman içerisinde hepsini çözüme kavuşturacağız. Başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz kararlı. Bursaspor'u düzlüğe daha iyi bir yapıya kavuşturmak ve geleceğe iyi bir Bursaspor hazırlamak için çalışıyorlar. Bu iyi niyetinde ben de bir Bursaspor genel kurul üyesi, eski yönetici ve Bursaspor sevdalısı olarak parlamentoda bir vekil olarak gönüllü bu işlere koşturuyorum." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor yönetimi, Başbakan Davutoğlu'nu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER