Bursaspor'da çifte imza
⏱ Okuma Süresi 4 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 16 2015
Paylaş
X Post
Bursaspor, Tomas Sivok ve Erdem Özgenç'le sözleşme imzaladı.

Bursaspor, dış transferde ilk imzaları bugün attırdı, yeşil beyazlı kulüp Beşiktaş ve Çek milli takımının stoperi Tomas Sivok ile Kardemir Karabükspor’un sağ kanat oyuncusu Erdem Özgenç'le 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Sabah saatlerinde Bursa Acıbadem Hastanesi’nde genel sağlık kontrolünden geçirilen Sivok ve Erdem için Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine Bursaspor 2.Başkanı Kemal Güler, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman katıldı.
Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Ertuğrul Sağlam'dan sonra şimdi de iki değerli oyuncu imza töreni için buradayız. Sivok, 7 yıldır Türkiye’de. Onu içimizden biri olarak görüyoruz. Çek oyuncu her yıl 30 maç istatiğini yakalayan oyuncu. Erdem’i de kadromuzu dahil ediyoruz. Savunma olmasına karşın o da geçtiğimiz yıl 30’un üzerinde maç oynayıp, gol attı ve asisti yaptı. İki oyuncu da camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İkinci Başkan Kemal Güler'de "Sivok ve Erdem’in Bursaspor’a değer katacaklarına inanıyorum. Bundan sonraki transferlerimizi kadromuzu güçlendirmek için yapacağız. Taraftarlarımızın sabırlı olarak bizi desteklemelerini bekliyoruz” dedi.
SİVOK: "BURSASPOR ADI BENİ HEYECANLANDIRDI"
Tomas Sivok, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti, "Bursaspor’un bana ilgisini duyduğum ilk günde büyük heyecan duydum. Bursa büyük bir camia. Hedefleri büyük. Hep birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız. Sahada ortaya koyacağım performansla benim nasıl oynadığımı herkese göstereceğim. Yeni teknik heyet, yeni arkadaşlar ve eski oyuncularla birlikte güzel işler yapacağız" dedi.
TWİTTER TEPKİSİ
Twitterde kendisiyle ilgili olmayan sözler yazıldığına dikkat çeken Sivok, "Haberleri okumuyorum ama twitterdan benim olmayan hesaptan yanlış beyanlar yazılıyormuş. Kesinlikle bu sözler benim değil. Türkiye’de kaldığım ve Bursa’ya geldiğim için mutluyum" diye konuştu. Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Sivok, şöyle devam etti:
"Ertuğrul Sağlam, 7 yıl önce beni Udinese’den getirmiş ve çok başarılı olmuştuk. İnşallah burada da güzel sezon geçiririz. İyi oyuncu kadrosu var. Yenilerle daha da güçlenecektir. Hocamızla tekrar çalışma şansı verdiği için teşekkür ediyorum. İyi takım vardı. Değişim bizi iyiye götürecektir. Ben sahada yaptıklarım la konuşmak istiyorum."
"BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF GELMEDİ"
Sivok, Beşiktaş’tan teklif gelip gelmediği konusunda da, "Hayır. Böyle bir şey gerçekleşmedi. Ocak ayında benimle devam etmek istemediklerini duymuştum. O dönemden bu yana kendimi buna hazırladım. Elimden gelenin en iyisi yaptım. Herkesle veda edip ayrıldım. Bursa’dan teklif geldi. Ligin iyi takımı olduğu için tercih ettim" dedi.
ERDEM’DEN TEŞEKKÜR
Erdem Özgenç ise, "Burada olmak gerçekten çok güzel. Her Türk futbolcusunun olmak istediği bir kulübe geldim. Bursaspor büyük bir camia. Güçlü bir taraftara sahip olması gelmem için en büyük etkenlerden biri oldu. Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda açılacak stat bizleri heyecanlandırdı. Maçlarda terimin son damlasına kadar başarılı olmak için çaba harcayacağım" dîye konuştu.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Elif Eralp Liderliğindeki Sol Parti’ye Ağır Suçlamalar: SPD ve Yeşiller’de Hükümet Bölünmesi2.ABD Yaptırımları Yürürlükte: Türkiye'den Mahan Air'e Kısmi Kısıtlama, Çin Uçuşlara Devam Ediyor3.Piyasada Tarihi Çözülme: Para Piyasası Fonları Bir Haftada Yüzde 21,4 Eridi4.Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Emre Tezmen İddialarına Yalanlama: "Mehmet Şimşek ile Hiçbir Bağı Yok"!5.Berhan Şimşek’ten Mansur Yavaş’a Sert Tepki: "Güneşe Yakın Uçanlar Kanatlarını Yakar"
6.İstifa mı Etti? Ekonomi Yönetiminden Spekülasyon Uyarısı: Şimşek’ten İstifa İddialarına Net Cevap (7.Mansur Yavaş’ın Ardından ABB Meclisi’nde İstifa Depremi: 30 Üye CHP’den Ayrıldı8.İmamoğlu'ndan Sert Fon Açıklaması: 'Siyaset Ayağı Olmadan Bu Vurgun Yapılamaz'9.Erdoğan'dan Fon Krizine İlk Tepki: "Sorumluluğu Olan Kim Varsa Hukuk Önünde Hesap Sorulacak"10.Borsada yeni gelişme: 39 yıllık şirkete kayyım atandı

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

Elif Eralp Liderliğindeki Sol Parti’ye Ağır Suçlam...

ABD Yaptırımları Yürürlükte: Türkiye'den Mahan Air...

Piyasada Tarihi Çözülme: Para Piyasası Fonları Bir...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Emre Tezmen İddial...

Berhan Şimşek’ten Mansur Yavaş’a Sert Tepki: "Güne...







