Büyükçekmece-Mudanya seferleri başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilecek Büyükçekmece-Mudanya BUDO Feribot Hattı gün sayıyor.

Büyükçekmece-Mudanya seferleri başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, feribot seferleri iki ay içinde Büyükçekmece ve Mudanya arasında karşılıklı başlayacak.

Büyükçekmece Mimarsinan İskelesi'nden Mudanya'ya ilk etapta her gün karşılıklı birer sefer yapılacak. Yolcu bekleme salonları, gişeler ve diğer ek hizmet binalarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Hasan Akgün, Mimarsinan İskelesi ile Bursa'nın Mudanya ilçesi arasında gerçekleştirilecek feribot hattına yönelik çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

Seferlerin başlamasıyla bölgede trafik ve park sorunu yaşanmaması için gerekli proje ve önlemlerin de hazır olduğunu vurgulayan Akgün, "Bu feribot seferinin İstanbul halkından büyük rağbet göreceğine inanıyorum.

Yakın zaman sonra ihtiyaç duyulduğu ölçüde sefer sayıları daha da arttırılacak. Projeye destek ve emek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ve emeği geçen herkese Büyükçekmece halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Büyükçekmece-Mudanya seferleri başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER