Büyükşehir'in kurduğu fabrikada üretilecek suyun adı 'Pozantı Su' oldu

Büyükşehir'in kurduğu fabrikada üretilecek suyun adı 'Pozantı Su' oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş A.Ş. tarafından temeli atılan Su Şişeleme Fabrikası'nda üretilecek ürünün adının Adanalılarca konulması için başlatılan 'Adını Sen Koy' kampanyası tamamlandı. Yaklaşık 20 bin kişinin isim önerisinde bulunduğu kampanyada, ürüne vatandaşların isteği doğrultusunda 'Pozantı Su' ismi verildi.

Yarışmada bu ismi öneren 169 kişi arasında çekiliş yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen çekiliş sonucu belirlenen 3 isim iphone telefon kazandı.

Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı, 19 Eylül'de temeli atılan ve bu tarihten itibaren 3 ay içinde faaliyete geçirilmesi planlanan Pozantı Su Şişeleme ve Paketleme Tesisi'nde üretilecek mamulün adını Adanalıların belirlemesi için başlatılan Adını Sen Koy Kampanyası'nın tamamlandığını söyledi. Op. Dr. Karayandı, "Önerilen isimler tek tek yönetim kurulu üyelerimizce incelenmiş ve Adana'nın asli unsuru olan Yörük Türkmen Kültürü'ndeki tarihi önemi, Kurtuluş Savaşı'nda üstlendiği vazife ve Türkiye'de marka haline gelmiş kaynak sularıyla bilinen Pozantı ilçemizin ismine binaen, şişelenecek suyun adının Pozantı Su olması uygun görülmüştür. Kampanya kapsamında Pozantı Su ismini 169 hemşehrimiz önermiştir. Çekilişte 3 asil, 3 de yedek isim belirlenecek." dedi.

3 isme, Beldetaş A.Ş. tarafından verileceği açıklanan iphone telefonların hediye edileceğini açıklayan Dr. Karayandı, "Çekiliş sonucunda Beldetaş A.Ş. ya da Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının yakını bulunması ya daha sonra tespit edilmesi halinde, çekiliş iptal edilecek ve yedek listedeki isimlere hediye verilecektir. İsim listesi internet sitemizde 15 gün boyunca bulundurulacaktır. Kampanya boyunca isim önerisinde bulunan hemşehrilerimize şirketimiz adına teşekkür ederim. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Beldetaş olarak vatandaş odaklı hizmetlerimize devam edeceğimizi bildirir, Pozantı Su isminin ilçemize ve Adana'ya hayırlı olmasını temenni ederim." diye konuştu.

Karayandı'nın konuşmasının ardından çekilişe geçildi. 169 isim arasında yapılan çekilişte Gülten Yaşar, Ayşe Erdemlioğlu ve Ayşe Bozkurt iphone telefon kazanan isimler oldu.

CİHAN
<< Önceki Haber Büyükşehir'in kurduğu fabrikada üretilecek suyun adı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER