Büyükşehir, sanayi sitesindeki çalışmalarını sürdürüyor


Adana Büyükşehir Belediyesi, Metal Sanayi İşleri Sitesi'nde başlatılan ve yaklaşık bir ay devam edecek yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana sanayisinin can damarlarından olan Metal İşleri Sanayi Sitesi'nde, çalışma ortamının üretime daha uygun hale getirilmesi için başlattığı yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 40 yıla yakın süredir teknik hizmet almadıklarını söyleyen site başkanının ardından esnaf da memnuniyetini dile getirdi.

Yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti belirten sanayi esnaflarından İhsan Çetin, "Sanayi esnafının daha önce dile getirdiği bir problemdi. Kışın çamur, yazın toz olan yollarımız asfaltlandı, daha güzel oldu." dedi. 13 yıldır Metal Sanayi Sitesi'nde çalıştığını ve böyle bir hizmeti yeni gördüğünü belirten Vahap Doğru, "Yağmurdan, pislikten, tozdan kurtulduk. Daha önceleri rögarlardan taşma oluyordu. İş yerlerimiz su altında kalıyor ve maddi zararlarımız oluyordu. Yapmış olduğu hizmetten dolayı belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yağmur yağdığı zaman dükkanların içine su girdiğini söyleyen Müslüm Yücel, "Hatta arabamız bile sudan etkileniyordu. İşlerimizi düzgün yapamıyorduk. Yaz ayında her yer toz oluyordu. Yapılan hizmetin ardından inşallah böyle problemler yaşamayacağız." dedi.

CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER