Buz pateni ile engelleri aşıyorlar

Buz pateni ile engelleri aşıyorlar

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne bağlı merkezde barınan engelliler buz pateni yaparak rehabilite ediliyor.

Erzurum Valiliği koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kristal Paten Kulübü tarafından hafta sonları yaklaşık 4 saat olarak gerçekleştirilen etkinlikte rehabilitasyon merkezinde kalan engellilere eğitmenler tarafından buz pateni yaptırılıyor.

Hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ve Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile birlikte buz pateni etkinliğine katılan Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Palandöken ilçesinde bulunan buz pateni salonunda rehabilitasyon merkezinde kalan engellilerle bir araya gelerek sohbet etti, onlara destek verdi.

Rehabilitasyon merkezde kalan engellilere yönelik yapılan bu tür faaliyetlerle onların da herkes gibi bu mutluluğu yaşamasını istediklerini belirten Vali Yardımcısı Özdemir, rehabilitasyon merkezinde kalan engellilerin sosyal yaşama eşit bir şekilde katılımlarını sağlamak için buna benzer bir çok projeyi gerçekleştireceklerini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Buz pateni ile engelleri aşıyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER