Buzda İzmir fırtınası: Üç maçta 40 gol attı


İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı, 2015-16 sezonuna da fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Didi Buz Hokeyi Süper Ligi'ndeki ilk iki maçını rahat kazanan takım, üçüncü karşılaşmasında da Gümüş Patenler Spor Kulübü'nü 21-0 mağlup etti.

Sezonun ilk maçında Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 3-1 mağlup eden İzmir ekibi, evinde oynadığı iki karşılaşmada ise rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağladı. Geçen cumartesi günü karşılaştığı Koç Üniversitesi'ni 16-2 mağlup eden İzmir Büyükşehir, pazar günü oynanan maçta da Gümüş Patenler'i 21-0 yendi. Âşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Buz Sporları Salonu'ndaki maçta, taraftarların da desteğiyle fırtına gibi esen İzmir ekibi, üç periyot boyunca rakibine gol yağdırdı. Gollerini Serkan Gümüş (7), Artsem Antonenka (4), Yusuf Halil (3), Aliaksei Yerashou (4), Erkan Kahraman, Gürkan Çetinkaya ve Doruk Kamış kaydetti.

Bu yıl da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, sezonun dördüncü ve beşinci karşılaşmalarını da evinde oynayacak. 30 Ocak 2016'da Ankara Büyükşehir Belediyesi, 31 Ocak'ta ise Zeytinburnu Belediyesi takımlarıyla karşılaşacak Mavi-Beyazlılar, bu maçlarda da İzmirli sporseverlerin desteğine güveniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Buzda İzmir fırtınası: Üç maçta 40 gol attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER