Cadı avında 24 öğretmen ve doktora gözaltı kararı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 6 2022
İstanbul merkezli 8 ilde Hizmet Hareketi'ne karşı düzenlenen cadı avı operasyonunda 24 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bu isimlerden 22'si gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul merkez olmak üzere Ankara, Kocaeli, Konya, Kırıkkale, Balıkesir, Muğla ve Afyonkarahisar’da 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda haklarında gözaltına kararı verilen aralarında görevdeki öğretmen ve doktorların da bulunduğu 24 kişiden 22’si gözaltına alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








