Cadı avında Aliye Boydak da tutuklandı

Darbe girişimi sonrası gözaltına alınan sivil vatandaşlar üzerinden cadı avı yürütülüyor.

Cadı avında Aliye Boydak da tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gözaltına alınan Uğur Şirketler Grubu yöneticileri İşadamı Mehmet Takmaklı, Ali Takmaklı ve Ünal Takmaklı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dün akşam Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak, geçtiğimiz günlerde de, Nakıboğlu Holding'in sahipleri Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu da tutuklanmıştı.

Darbe sonrası başlatılan gözaltı dalgaları hız kesmeden devam ediyor. Aydın'da gözaltına alınan Uğur Soğutma'nın sahipleri iş adamları Ali Takmaklı ile Mehmet Takmaklı ve Ünal Takmaklı Nazilli Adliyesinde yapılan duruşmanın ardından tutuklandı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği, KOM ve TEM ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonlar kapsamında, Uğur Şirketler Grubu'na ait 5 fabrika binasında arama yapılmıştı. Adliyeye tekerlekli sandalyeyle getirilen Ali Takmaklı'nın bir süre önce İzmir'de prostat tedavisi gördüğü, rahatsızlığının artması üzerine emniyete çağırılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ifade edildi.

İşadamları Mehmet, Ali ve Ünal Takmaklı’yı mahkeme boyunca adliye kapısında şirket yöneticileri ve fabrika çalışanlarının da aralarında bulunduğu 400 kişi bekledi.

ALİYE BOYDAK TUTUKLANDI

Kayseri'de yürütülen darbe soruşturması kapsamında aralarında Aliye Boydak'ın da bulunduğu 15 kişiden 9'u tutuklandı. Hayırsever Aliye Boydak (Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi) ile Ali Koç, Halit Şeker, Mehmet Yıldız, Bilal Karakuş, Yasin İpek, Yunus Bozkurt, Zafer Çetin ve Mahmut Yönem tutuklandı.
<< Önceki Haber Cadı avında Aliye Boydak da tutuklandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER