Cadı avında bugün: 65 gözaltı

Türkiye genelinde meslekten ihraç hakim ve savcı, avukat, araştırma görevlisi, jandarma üsteğmen, öğretmen ve diğer sivillerden oluşan 65 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

SHABER3.COM

Adana’da ankesör soruşturması kapsamında 10 asker ve sivil hakkında gözaltı kararı verildi. Baskında 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin emekli askerler olduğu öğrenildi.

KONYA: 15 GÖZALTI

Konya'daki cadı avı soruşturmalarında ise 15 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Konya merkezli 12 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 8 kişi emniyete götürüldü.

İSTANBUL: ÜSTTEĞMEN, UZMAN ÇAVUŞ, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, AVUKAT

İstanbul'da ise yine ankesör soruşturması kapsamında Jandarma Genel Komutanlığında görevli 1 üsteğmen, 1 uzman çavuş, Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli 1 uzman çavuş, Trakya Üniversitesinde görevli 1 araştırma görevlisi, Bursa Barosuna bağlı 1 avukat, 1 öğretmen ve 9 sivil olmak üzere toplamda 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

ANKARA: MESLEKTEN İHRAÇ 20 HAKİM VE SAVCI, 5 SİVİL

Ankara merkezli bir diğer operasyonda ise meslekten ihraç edilen 20 hakim ve savcı ile bu kişilerle irtibatlı 5 vatandaş hakkında operasyon başlatıldı.
<< Önceki Haber Cadı avında bugün: 65 gözaltı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER