[Cadı avında bugün] 77 kişiye gözaltı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 19 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükümetinin Hizmet Hareketi'ne yönelik cadı avında bugün 77 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Yandaş medya "terör örgütüne mali operasyon" algısı için masum insanları örgüt üyesi diye hedef gösteriyor.
SAMANYOLUHABER- Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen cadı avı soruşturmasında 29 ilde 77 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) yayımladığı kanun hükmünde kararnameler (KHK) yüzünden yüz binlerce insanı sivil ölüme mahkûm ettiği yetmezmiş gibi hapiste olan KHK mağdurlarının yakınlarına yardım edilmesine bile tahammül edemiyor.
YANDAŞ MEDYA YİNE İŞBAŞINDA
Yardımlaşma gibi en insani bir hasleti bile "terör suçu" sayan AKP, bugün 77 kişinin gözaltına alınmasının akabinde yandaş gazete ve televizyonları "mali operasyon" yalanı için seferber etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







