Natali Avazyan "Müjdemi isterim" diye duyurdu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 21 2020
Almanya'da devam eden kanser tedavisine Ahmet Burhan Ataç'ın annesi ile birlikte gidebilmesi için sosyal medyadan yapılan çağrılar üzerine Adana Cumhuriyet Başsavcılığı yurt dışı çıkış yasağını resen kaldırmış, ancak Mersin 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi pasaportuna tahdit koymuştu. Mahkeme o yasağı bugün kaldırdı.
19 aydır babası cezaevinde olan kemik kanseri 8 yaşındaki Ahmet Burhan Ataç’ın annesi Zekiye Ataç’ın pasaport yasağı kaldırıldı.
Almanya’nın Köln şehrindeki Immun Onkologisches Zentrum kanser merkezinde oğlunun tedavi sürecinde yanında bulunmak isteyen anne Zekiye Ataç’ın pasaport yasağının kalktığını insan hakları aktivisti Natali Avazyan şahsi Twitter hesabından duyurdu.
Mersin 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından anne Zekiye Ataç’ın pasaport yasağının kaldırıldığı belirtildi.

TEŞEKKÜR MESAJI
Zekiye Ataç başta Natali Avazyan ile Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu olmak üzere kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Şahsi Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı. "Süreçte beni yanlız bırakmayan @NataliAVAZYAN ve herkesin derdini üzerine alıp hisseden HDP Mv. Sn @gergerliogluof na @aidbrom haber kanalına ve gazeteci @zengindnz @ahmetnesin1 @eacarer ve ismini sayamadığım bunun için elinden geleni yapan herkese çok teşekkürler."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







