Natali Avazyan "Müjdemi isterim" diye duyurdu

Almanya'da devam eden kanser tedavisine Ahmet Burhan Ataç'ın annesi ile birlikte gidebilmesi için sosyal medyadan yapılan çağrılar üzerine Adana Cumhuriyet Başsavcılığı yurt dışı çıkış yasağını resen kaldırmış, ancak Mersin 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi pasaportuna tahdit koymuştu. Mahkeme o yasağı bugün kaldırdı.

SHABER3.COM

19 aydır babası cezaevinde olan kemik kanseri 8 yaşındaki Ahmet Burhan Ataç’ın annesi Zekiye Ataç’ın pasaport yasağı kaldırıldı.

Almanya’nın Köln şehrindeki Immun Onkologisches Zentrum kanser merkezinde oğlunun tedavi sürecinde yanında bulunmak isteyen anne Zekiye Ataç’ın pasaport yasağının kalktığını insan hakları aktivisti Natali Avazyan şahsi Twitter hesabından duyurdu.

Mersin 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından anne Zekiye Ataç’ın pasaport yasağının kaldırıldığı belirtildi. 

TEŞEKKÜR MESAJI

Zekiye Ataç başta Natali Avazyan ile Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu olmak üzere kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Şahsi Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı. "Süreçte beni yanlız bırakmayan @NataliAVAZYAN ve herkesin derdini üzerine alıp hisseden HDP Mv. Sn @gergerliogluof na @aidbrom haber kanalına ve gazeteci @zengindnz @ahmetnesin1 @eacarer ve ismini sayamadığım bunun için elinden geleni yapan herkese çok teşekkürler." 

<< Önceki Haber Natali Avazyan "Müjdemi isterim" diye duyurdu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER