Çalımbay: Veysel gereksiz bir kırmızı kart gördü


Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısında Veysel Sarı'nın gereksiz bir kırmızı kart gördüğünü söyledi.

Süper Lig'in 4. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Bizim buradan önce oynadığımız maçta da pozisyon vermedik mağlup olduk. Burada da aynı. İki gol yedik basit hatadan. Bu maçta da bireysel hatadan yedik. Bugün mücadele olarak takımımdan çok memnunum. Oyun üstünlüğü bizdeydi. 10 kişi kaldığımızda bile hücumu düşündük. Sıkıntımız ofansta. Gidermeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın zamana ihtiyaca var. Bugün bizim üzüldüğümüz şey; bu kadar mücadeleye mağlubiyet olmaması gerekiyordu. Pozisyon üretemezsen böyle oluyor" dedi.

"GEREKSİZ BİR KIRMIZI KART GÖRDÜ"

Karşılaşmanın 76. dakikasında kırmızı kart gören Veysel Sarı için ise Çalımbay, "Veysel böyle bir yerde kart görmesine hiç gerek yoktu. Gereksiz kart gördü. Profesyonel bir oyuncu böyle hata yapmamalı. 10 kişi de kalsak hücumu düşündük. Takımımdan memnunum. İlerde çok iyi olacağız. İyi şeyler yapacağımız günler gelecek. Önemli olan bu oyunumuzu devam ettirmek" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Çalımbay: Veysel gereksiz bir kırmızı kart gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER