Camideki hırsızlık güvenlik kamerasında

Adana'da bir camiye giren kimliği belirsiz 60 yaşlarındaki şüpheli, cami girişine konan yardım kutusunu alarak kayıplara karıştı, hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Camideki hırsızlık güvenlik kamerasında

Olay, geçen pazartesi günü merkez Yüreğir İlçesi'ndeki bir camide meydana geldi. Gece saat 03.00 sularında camiye gelen kimliği belirsiz şüpheli, ayakkabılarını çıkararak cami içine girdi.

Kapı girişindeki yardım sandığını fark eden şüpheli, içi para dolu kilitli sandığı aldıktan sonra çıkardığı ayakkabılarını giyerek kayıplara karıştı. Hırsızlık sabah camiye gelen görevliler tarafından fark edildi.
HIRSIZLIK ANI CAMININ GUVENLIK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDILDI. FOTO:CAGLAR OZTURK/ADANA,(DHA)-GORUNTUDEN

Cami imamının güvenlik kameraları incelemesiyle, hırsızlık yapan kişinin 60 yaşlarında olduğu belirlenip hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yaşanan hırsızlık olayına tepki gösteren mahalle sakini Ahmet Yaşar, "Yardım kutusu kapının girişindeydi, sanki kendi malıymış gibi alıp gidiyor. Biz hırsızı genç biri olarak tahmin ediyorduk, ama kayıtları incelediğimizde şok olduk. Burası Allah'ın evi, böyle bir olayın yaşanmasın hepimizi üzdü. Kutu içerisinde ne kadar olduğunu bilmiyoruz, herkes bütçesine göre para atıyor. Parayı alan kişi inşallah parayı getirir" dedi.
ADANA'DA BIR CAMIYE GIREN KIMLIGI BELIRSIZ 60 YASLARINDAKI HIRSIZ, CAMI GIRISINE KONAN YARDIM KUTUSU ALARAK KAYIPLARA KARISTI, MAHALLE SAKINI AHMET YASAR, HIRSIZDAN PARALARI GERI GETIRMESI ISTEDI
FOTO:CAGLAR OZTURK/ADANA,(DHA)

Polis, güvenlik kamerasından eşkâli belirlenen şüphelinin kimliğini bulmaya çalışıyor.

DHA
<< Önceki Haber Camideki hırsızlık güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER