Canan Karatay'dan 'Tabipler Birliği' iddiası

Canan Karatay kendisinin susturulmak istendiğini ve bu yüzden farklı girişimlerde bulunulduğunu belirtti.

Canan Karatay'dan 'Tabipler Birliği' iddiası

Bir televizyon kanalına konuk olan Canan Karatay çok ilginç iddialarda bulundu. 'Türkiye'nin en büyük sorunu Karatay anlaşıldığı kadarıyla' diyerek söze başlayan Karatay kendisi hakkında söylenen ve yapılanlarla ilgili bir açıklamada  bulundu.

Karatay sözlerine şöyle devam etti:
"Bütün sorunlar halloldu Karatay men edildi oldu. Aslı yok. Esası yok. Bunlar Tabipler Birliğin'de konuşulmuş ve medyaya servis edilmiş amaçlı olarak. Gerekçe olarak da 'gebelere 24 aylıkta şeker yüklemesi yapılmasının çok geç bir süreç olduğunu belirtmiş zararlıdır demiştim; bunun en baştan beri takip edilmesi gerekir 24 aylığa pat diye şeker yüklemesi yapılmaz çok geç kalınmış, çok kolayca önlenebilir' demem.

Mangalda kül bırakmıyoruz. Erken teşhis diye neden 24 ay bekliyoruz? dediğim için bunları çıkarıyorlar. Kendi meslektaşlarım ve arkadaşlarımdan böyle şeyler görmek insanı üzüyor ama en üzücüsü çok meşhur  özel hastanelerde isimleri önemli değil, kadın doğum kliniklerinde benim posterlerim asılmış durumda ve altında meslekten men edildi yazılmış. Bunu ben size söyleyeyim yarum yok dedi. Kat'iyen men edilmek gibi bir durum da söz konusu değil. Saat 6'ya kadar hasta baktım bugün" dedi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Canan Karatay'dan 'Tabipler Birliği' iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER