Caner Erkin resmen Çizme'de...

Caner Erkin resmen Interli oldu. Fenerbahçe’yle sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren milli futbolcu Caner Erkin, İtalya Serie A’nın dev ekiplerinden Inter ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Caner Erkin'den ses getiren paylaşım

Video: Arşiv

İsmi uzun süredir İtalya Serie A takımlarından Inter, ile anılan Caner Erkin’in geleceği belli oldu. İtalyan ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Inter, Caner Erkin’i kadrosuna kattıklarını resmen açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Serie A devi Inter, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Inter, milli futbolcu Caner Erkin için Fenerbahçe’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Yapılan açıklamada, Caner Erkin’e yıllık ne kadar ücret verileceği ise belirtilmedi.

Bu arada Inter, Caner Erkin’i transfer etmesinin ardından Twitter’dan resmi Türkçe hesabı açtıklarını açıkladı. Inter, daha önce Salih Uçan’ı kadrosuna katmasının ardından resmi Türkçe Twitter hesabı açan AS Roma’dan sonra İtalya’da Türkçe hesap açan 2. kulüp oldu.

İtalyan kulübünün resmi internet sitesinden resmen açıklanan transfer ile Fenerbahçe, böylece sözleşmesi Mayıs ayında sona eren futbolcularından birini daha kaybetmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada kiralık sözleşmeleri sona eren Abdoulaye Ba, Fabiano kulüplerine geri gönderilirken sözleşmeleri sona eren Michal Kadlec, Serdar Kesimal ve Caner Erkin resmen kulüpten gönderilmiş oldu.

Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynadığı derbi mücadelesi öncesinde kadro dışı bırakılan Caner Erkin’in ismi uzun süredir Inter ile anılıyordu. Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 27 maça çıkan milli futbolcu 8 kez takım arkadaşlarını golle buluşturmayı başardı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Caner Erkin resmen Çizme'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER