Caner Erkin'in fedakarlığı başına iş açtı

Hem Fenerbahçe hem de A Milli Takımı’nda fedakârca görev yapan Caner Erkin, ağrılarına rağmen sahaya çıktı. Ancak...

Caner Erkin'in fedakarlığı başına iş açtı

Fenerbahçe’nin başarılı sol beki Caner Erkin, önceki sezonlarda olduğu gibi yine görevden kaçmadı ancak başına dert açtı.

Milli maçlar öncesi dizine aldığı darbeye rağmen Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarında görev alan tecrübeli oyuncu, A Milli Takımın Euro 2016 vizesi almasında büyük katkı sağladı. Ardından da takımı için hayati önem taşıyan Ajax ve Galatasaray maçlarına çıktı.

Bu maçlarda dizindeki ağrılarla oynayan futbolcu, hem milli hem de sarı-lacivertliler için önemli olan bu 4 maçın tamamında da 90 dakika sahada kaldı. Dizindeki bu sakatlık, derbi sonrası menisküs yırtığına dönüştü.

Almanya’ya giden Caner, diz sakatlıkları konusunda uzman Dr. Ulrich Bönisch’e muayene oldu, ameliyat kararı çıktı. Dün akşam saatlerinde başarılı bir operasyon geçiren futbolcunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Aslında bu, Caner’in ilk yaptığı fedakarlık değildi. Geçen sezon sonunda fıtığa bağlı pubis ameliyatı olan futbolcu, sezonun büyük bölümünü acı içinde geçirmiş ve operasyon için sezon sonunu beklemişti.

Sağ ayak baş parmağı altındaki bağlarda kısmı yırtık, kemik ödemi ve kanama olmasına rağmen, geçen sezon Trabzonspor deplasmanında ilk 11’de yer alan oyuncu herkesi şaşırtmıştı. Acı eşiği yüksek olan Caner, birçok futbolcunun çıkamayacağı bu maçlarda yer alarak kritik katkılar sağladı.

Almanya’da başarılı bir operasyon geçiren Caner Erkin, taraftarlara teşekkür etti.
<< Önceki Haber Caner Erkin'in fedakarlığı başına iş açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER