Caner ve Şener'den Robin van Persie'ye cevap!

A Milli Takım oyuncuları Caner Erkin, Yasin Öztekin ve Şener Özbayraklı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Caner ve Şener'den Robin van Persie'ye cevap!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie dün "Bana 'Neden?' diye sormayın ama onlar (Türkiye) kesinlikle puan kaybedecek" demişti. Caner ve Şener'den takım arkadaşına yanıt geldi. 

Caner şöyle konuştu: 

"Van Persie ile konuştuk. Onun düşüncesi. Biz tabii ki öyle düşünmüyoruz. 6 puan çantada keklik değil. Maçlar 0-0 başlıyor. Onlar da kaybedebilir. Biz 2 maça da kazanmak için çıkıyoruz. 4 puan alırsak play-off'a gideceğiz. Bunu Hollanda'ya bırakmayacağız. Kendi maçlarımızı almalıyız." 

Şener ise "Zorlu maçlar atlattık. Tüm arkadaşlar adına söyleyeyim sabırsızlıkla maç saatini bekliyoruz. İhtiyacımız olan puanları almak istiyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Şu anda hem kulübümde hem Milli Takım'da oynuyorum. Çok mutluyum. Türkiye'nin kaybedeceğine eminim. Şu anda rakibimiz. Bunu söylemesi çok normal. Son maçta nasıl bir gücümüz olduğunu gösterdik. Takım arkadaşımız. Belli bir rekabet olacak. Biz 2 maçta galip geleceğiz. Gruplara kalacağız" diye konuştu. 

Yasin Öztekin de şu açıklamayı yaptı: "Çek Cumhuriyeti karşısında 3 puan almak istiyoruz. Herkes çok istiyor, çok iyi çalışıyor. Avrupa Kupası'na gitmek istiyoruz. Agresif oynayan bir takım. Bizi ilgilendirmiyor. Kendi oyun şeklimizi sahaya yansıtırsak kazanacağımızı düşünüyorum. Her şeyi değiştirdik. Şu an iyi durumdayız. Sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Gitmeden Sneijder'le konuştuk. Arada şakalaşıyoruz. Yendiğimiz anda sohbet ediyoruz." 

Skorer
<< Önceki Haber Caner ve Şener'den Robin van Persie'ye cevap! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER