Çankırı Belediyesi'nden engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye

Çankırı Belediyesi'nden engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye

Çankırı Belediyesi, engelli vatandaşlara ihtiyaçları olan tekerlekli sandalyeleri hediye ediyor. Birçok engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunan Çankırı Belediyesi, iki engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye etti.

Belediye Engelli Koordinasyon Merkezi'ne gelen talepleri değerlendiren Çankırı Belediyesi, vatandaşlara verdiği tekerlekli sandalyelerle hem engellilere hem de ailelerine yardım ediyor.

Engelli vatandaşlara engelsiz bir hayat sunmak için çalışmalarına aynı özveri ile devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi olarak her daim engelli vatandaşlarımızın yanlarında olduklarını ve onların sorunlarına yönelik çözümleri ortaya koyduklarını belirtti. Herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan Başkan Dinç, "Belediyemize gelen talepler ve bizim yaptığımız tespitler üzerine engelli kardeşlerimizin bir nebze de olsa sorunlarına ortak olmaya çalışıyoruz. Onları eve hapsolmuş bir hayattan kurtarmak ve sosyal çevreyle iç içe yaşamalarını sağlamak için bizler elimizden ne geliyorsa yapıyoruz." diye konuştu.

Engelli vatandaşlardan Emine Yıldız ve Utku Gümüş'ün tekerlekli sandalyeleri ailelerine teslim edildi. Tekerlekli sandalyelerini teslim alan aileler, belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Dinç'e teşekkür ederek, tekerlekli sandalyelerle artık hayatlarının daha kolay hale geleceğini dile getirdiler. CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı Belediyesi'nden engelli vatandaşlara tekerlekli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER