Canlı bomba saldırısında 12 turist yaralandı


Sağlık Bakanlığı, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısında 12 yabancı turistin yaralandığını açıkladı. Patlamada toplam 46 kişinin yaralandığı belirtildi.

Bakanlık açıklamasına göre; 6 İsrail, 1 İzlanda, 1 Alman, 1 Dubai, 1 İranlı ve 2 İrlandalı olmak üzere toplan 12 yabancı uyruklu turist yaralandı. Açıklamaya göre yaralı turistler İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Bu arada Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1'i çocuk 17 yaralı bulunuyor. Buradaki yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde biri ağır 6 yaralı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1 ağır yaralı, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 1'i ağır 2 yaralı ve Eyüp Devlet Hastanesi'nde 1 yaralı olmak üzere toplam 34 yaralının bulunduğu belirtildi. Yabancılarla birlikte toplam yaralı sayısı ise 46 olarak bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Canlı bomba saldırısında 12 turist yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER