Çarşamba'da yol çalışmaları sürüyor


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba'da yaptığı kuru beton yollar ile vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sağlandı.

Samsun'un dört bir köşesinde dayanıklılığından dolayı beton yolları tercih eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba'da 25 kilometre kuru beton yol yaptı. Yokuşlarda beton yol tercih edilirken, düz yollarda kuru beton yolu değerlendiren Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında da rahat ve konforlu ulaşım için yol çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çarşamba Şube Müdürü Ferhan Kodalak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kodalak, "Çarşamba, Samsun'un büyük ve yol ağı geniş olan ilçelerinden birisi. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde sorunların çözülmesine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde onlarca mahalleyi beton yol ile buluşturduk. Kuru beton yol çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"Bu kapsamda tamamlanan 25 kilometrelik kuru beton yolun yanında yapımına devam ettiğimiz 12 kilometrelik bir yol çalışmamız var." diyen Kodalak, Kavakdibi, Güneşli, Tatarlı, Ömerli, Aşağı Esenler, Yukarı Esenler ve Denizler mahallesi arasında yapılan yeni yol çalışmasının 1 kilometrelik kısmının tamamlandığını kalan kısmı da hava şartları müsaade ettiği sürece hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışacaklarını kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Çarşamba'da yol çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER