Cavcav: 'Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer' diye bir laf vardır


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Stuart Baxter'la yollarını ayırmalarının ardından antrenör arayışı içinde olduklarını söyledi. Cavcav, "Şu veya bu diye bir adayımız yok. Bu haftadan sonra iki hafta milli maç arası var. Bu zaman zarfında mutlaka bir teknik direktör, içimizden mi dışımızdan mı, bir sürü tavsiyeler var. 'Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer' diye bir laf vardır." dedi.

TSYD Ankara Şubesi lokalinde Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kundazoğlu, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel ile yönetim kurulunun katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Burada konuşan İlhan Cavcav, devletin stat konusunda Ankara'ya el atmasını istediklerini belirterek, "Konya'da stat var, ikinci stat yapıldı, Antalya'da stat var, ikinci stat yapıldı. Bir sürü yerde statlar yapıldı. Ama bizim Ankaramızda bir 19 Mayıs Stadı ve Cebeci Stadı'ndan başka stadımız yok. Cebeci Stadı'nda yıkım kararı alındı, şu an TOKİ'ye verilmiş vaziyette ama TOKİ de yıkmıyor. Orada da oyun oynamak için de vilayet müsaade etmiyor. Çünkü stadın çökme ihtimali var. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bile 3 defa Sayın Vali'ye telefon etmek mecburiyetinde kaldım. Burada oynamak için izin almamız gerekiyor. Bunu da vilayet vermiyor. 19 Mayıs Stadı çökmeye müsait. 'Ya yarın 20 bin kişi stada gelirse' diyorlar. Hacettepe Kulübü var. Buda bizim kulübümüz. Kardeş takımımız. Her türlü sıkıntısı bize ait. Böyle olduğu halde onu oynatacak yer maalesef bulamıyoruz." ifadelerini kullandı.

'SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YER' DİYE BİR LAF VARDIR

Cavcav, teknik direktör konusunda da açıklamalarda bulunarak, "Şuana kadar antrenör arayışı içerisindeyiz. Şu veya bu diye bir adayımız yok. Bu haftadan sonra iki hafta milli maç arası var. bu zaman zarfında mutlaka bir teknik direktör, içimizden mi dışımızdan mı bir sürü tavsiyeler var. 'Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer' diye bir laf vardır. Biz de bakıyoruz ki, bir yanlış bir hata daha yapmayalım diye." diye konuştu.

"1 MİLYON EURO PARA VERDİM KALECİ ALDIM, DENEMEDİ BİLE"

'Teknik direktör gönderirken tazminat noktasında bir sıkıntı çekiyor musunuz?' sorusuna ise Cavcav, Stuart Baxter'ı 400 bin Euro'ya aldıklarını söyledi. Aralarında geçen bir olayı anlatan Cavcav, "Adama söylüyorum, bu kaleci bu golü yedi, kaleci tabi ki gol yiyecek. Ama bir tane kaleci aldım 1 milyon Euro para vererek. 'Benim oğlum kaleci antrenörü onu tutmadı' diyor. Hiç olmazsa, hafta arası çift kale maç yapmıyor musun? Bir defa da kaleciyi oynat bakalım 45 dakika. Adam bunu bile denemiyor. O zaman 'hoca çalışamayız' dedim. Sonra 150 bin Euro verdim. Ertesi gün 'benim mukavelem var bu da avukatım' diyor. 190 bin Euro daha para verdim. Parayı da almadan fesih mukavelesini imzalamadı." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Cavcav: 'Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer' diye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER