Cavcav: Vural, 13 oyuncunun mukavelesini feshetmek istedi


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın görevine son verme sebebini açıkladı. Cavcav, Vural'ın takımdan 13 futbolcunun mukavelesini feshetmek istediğini söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 5 günde gönderdiği teknik direktör Yılmaz Vural ile aralarında yaşananları anlattı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cavcav, Eskişehirspor maçı öncesi Vural'a 4 - 5 tane oyuncuyu alabileceğini söylediğini aktardı.

Cavcav, hocadan liste istediğini, Vural'ında listeyi müdüre gönderdiğini ifade etti.

Cavcav, şöyle konuştu: "Yalnız bu liste içerisinde hocanın mukavelesini feshetmesini istediği 13 tane futbolcu var. Bu 13 tane futbolcunun feshi demek Gençlerbirliği'nin sonunu hazırlamak demektir. Büyük takımlarımızın bir oyuncuya verdikleri bonservis bedeli kadar kasamızda olan parayı eğer 13 tane futbolcuyu yollamaya kalkarsak elimizde kasadaki paramızın üzerine bir o kadar daha para koymamız gerektiği kanaatine vardım. Hocanın bu teklifi karşısında bu işi tekrar beraber götüremeyeceğimize inandığım için, önce yardımcısıyla konuştum, hocanın Gençlerbirliği'nin geleceği için çok hoş olmayan, senelerce tecrübesine inandığım çok değerli Yılmaz Vural kardeşimle de yolları ayırma kararı aldım. Bu durumu kendisine de arz ettim." CİHAN
<< Önceki Haber Cavcav: Vural, 13 oyuncunun mukavelesini feshetmek istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER