Cavcav'dan Fırat Aydınus'a sert tepki

İlhan Cavcav, Beşiktaş maçı hakemi Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

Cavcav'dan Fırat Aydınus'a sert tepki

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş maçı hakemi Fırat Aydınus'a tepki göstererek, "Değerli hakemleri Allah Türk futbolunun başından eksik etmesin, Sayın Fırat Aydınus'u canı gönülden kahrederek kutluyorum" dedi.

Cavcav, 1-1 eşitlikle tamamlanan Beşiktaş maçının ardından protokol tribünü çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştiren Cavcav, "Futboldan anlayan bir insanım, 40 seneye yakın yöneticiliğim var, 60 senedir de futbolun içindeyim, son dakikada lehimize olan bir penaltıyı vermemekle bu değerli hakem kardeşimiz, Sayın Fikret Orman kardeşimin bir haftadır söylediği sözün tesiri altında kalmış" diye konuştu.

Bu sezon deplasmanda oynadıkları Bursaspor ve Antalyaspor maçlarını yöneten hakemleri eleştiren Cavcav, "O maçlarda aleyhimize verilen alakası olmayan penaltılar maalesef bu maçta da lehimize olan bir penaltının verilmedi" dedi.

Bir gazetecinin "Bu akşam maçın sonucunu hakem mi belirledi?" sorusuna Cavcav, "Geçen sene Sayın Fırat Aydınus'un yönettiği Fenerbahçe maçı şöyle olmuş böyle olmuş, ben de hakem olsam hakem gibi hareket ederim. O bakımdan böyle değerli hakemleri Allah Türk futbolunun başından eksik etmesin. Sayın Fırat Aydınus'u canı gönülden kahrederek kutluyorum" yanıtını verdi.
"Federasyona bir tepkiniz olacak mı?" sorusuna Cavcav, "Kime anlatacağım, hangi federasyona" şeklinde yanıt verdi. 

İHA
<< Önceki Haber Cavcav'dan Fırat Aydınus'a sert tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER