Çay parasını fazla buldu, kahvehaneyi kurşunladı: 1 yaralı


Kocaeli'nin İzmit ilçesinde arkadaşıyla kahvehaneye gelerek büyük bardak çay isteyen kişi, çayın fiyatını yüksek bulunca kahvehaneye kurşun yağdırdı. Kahvehane içerisinde bulunun bir kişi yaralandı. Şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Olay, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşıyla kahvehane gelen ve henüz ismi belirlenemeyen şahıs, elindeki su bardağına çay doldurulmasını istedi. Çayı aldıktan sonra bir buçuk lira uzatan şahısa, işletmeci Gültekin A. büyük çayın 2 lira olduğunu söyledi. Bunun üzerine şahıs öfkelendi ve çaycı ile kavgaya başladı. Öfkeli kişi, çevredekilerin ve yanında bulunan arkadaşının araya girmesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı.

Şahıs, arabasına bindikten sonra kahvehaneye silahla dört el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Saldırı bitince müşteriler ayağı kalkarak kendilerini hemen dışarıya attı. Bu esnada kahvede bulunan müşteriler arasındaki Alikahya eski Karadenizliler Mahalle Muhtarı olduğu öğrenilen Celal Şar isimli şahsın kulağından yaralandığı görüldü. Yaralı Celal Şar, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridi çekerek incelemelere başladı. Yol üzerinde boş kovan aradı ancak bulamadı. Şahsın olayı araç içerisinden gerçekleştirdiği tahmin edilirken, polis olay yerinden kaçan ve plakası alınamayan beyaz aracın tespiti için güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

İşletmeci Gültekin A. ve müşteriler olayı polise anlatırken yaşamış oldukları büyük korku ve panik yüzlerine yansıdı. Olayı gerçekleştiren şahıs ve aracını arama çalışmaları başlatıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Çay parasını fazla buldu, kahvehaneyi kurşunladı: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER