Cemaate kumpasta şok detay

Terör örgütü PKK ile Hizmet Hareketi’ni irtibatlı göstermek için Şanlıurfa’dan sonra Mersin’de de kumpas kuruldu.Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (sas) hayatının anlatıldığı Sonsuz Nur adlı eser kirli kumpasa alet edildi.

Sonsuz Nur'u çirkin kumpasa alet ettiler

Şanlıurfa'da uygulanan ve başarısız olan, Hizmet Hareketi'ni terör örgütü PKK ile irtibatlı gösterme planının yeni ayağı Mersin oldu. İrtica İle Mücadele eylem planında yer alan kumpas teknikleri birer birer uygulanıyor. Bazı odakların masum insanları ‘suçlu' göstermek için kirli planı devreye soktuğu iki gün önce basına sızmıştı. Denizli'de yakalanan PKK'lı D. K. ve arkadaşlarının, ‘cemaat' ile bağlantılıymış gibi gösterilmesinin planlandığı deşifre olmuştu. Kirli plan basına sızdırılmadan iki gün önce kumpas deşifre edilmişti. Ancak kirli plan yine de uygulamaya konuldu. Denizli'de gözaltına alınan PKK'lı D.K'nın Emniyet'te verdiğ ifade değiştirildi. “Cemaat evinde kalıyorduk” cümlesi eklendi.

EFENDİMİZİ ANLATAN KİTAP SUÇ

Şahısların kaldığı evde, Şanlıurfa'da kurulan kumpasta olduğu gibi, Fethullah Gülen'e ait kitapların bulunduğu şeklinde görüntülerin servis edileceği iki gün önce deşifre olmuştu. PKK'ya ait silahların yanına algı oluşturmak için Hocaefendi'nin Peygamber Efendimizi anlatan “Sonsuz Nur” isimli kitabı da suç delili olarak konuldu.

SABAH'IN HABERİ DEŞİFRE ETTİ

Hizmet'i, terör örgütü PKK ile irtibatlı göstermek için AA'nın servis edip Sabah Gazetesi'nin manşetten verdiği haberin kumpas olduğu, haberde ismi geçen teröristin ifadesi ile bizzat yalanlandı. PKK'lı D.K. Sabah'ta yer alan ifadesinde örgüt yöneticisinin kendisine, cemaatin evinde kalması için talimat verdiğini söyledi. D.K. isimli PKK'lıya Cemaate kumpas kurulması için evlere sızma talimatı verilmiş. D.K'nın arkadaşlarının kaldığı evin Cemaat evi olup olmadığı da bilinmiyor. Sabah'ın haberine göre D.K.'nın PKK bağlantısını bilmediklerini dile getiren E.A., T.P., ve A.K, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sabah'ın haberinde bu kişilerin Cemaat evlerinde kaldığına ilişkin net bir ifade yer almıyor.

KCK İÇİNDEKİ MİT'İN KUMPASI

D.K'nın ifadesinde üniversite 1. sınıftayken cemaat evinde kalması için “Doktor” kod adlı örgüt yöneticisinden talimat aldığını aktardığı öğrenildi. Daha önce bir çok öngörüsü gerçekleşen twitter fenomeni Fuatavni kumpası KCK içindeki istihbarat elemanlarının planladığını ortaya atmıştı. D.K'yı cemaat evlerine yönlendiren ‘Doktor' kod adlı teröristin KCK içindeki istihbaratçılardan olduğu ileri sürülüyor.

URFA KUMPASI A HABER'İ REZİL ETTİ

Kirli plan yakın zamanda Fuatavi tarafından deşifre edilmişti. Fuatavni ilk adımın Şanlıurfa'da atılacağını belirtti. Cemaat evlerine Öcalan'ın resmi ve kitapları yerleştirilip operasyon yapılacağı duyuruldu. Fuatavni'nin tweetlerinden iki saat sonra kumpas devreye sokuldu. A Haber'de yapılan canlı yayında, Şanlıurfa'da Cemaat ile PKK arasında işbirliği yapıldığı iftirası atıldı. Yakalanan teröristten elde edildiği iddia edilen örgüt talimatı mektup ise uslübu ve detaylarıyla mizah malzemesi oldu. Mektuptaki detaylar acemice hazırlanan tuzağı deşifre etti.

FUAT AVNİ YAZMIŞTI

Sosyal medya fenomeni Fuat Avni, daha önce yaptıgı paylaşımlarda “Basta Urfa olmak üzere birçok şehirde, Cemaat'e ait evler tespit edildi. Operasyonun alt yapısı hazırlanıyor. PKK'lı ögrencilerin kaldıgı evlere Gülen'in resim ve kitapları, Cemaat evlerine Öcalan'ın resim ve kitapları yerleştiriliyor. Cemaat ile PKK arasında ilişki varmış gibi göstermek için kumpaslar hazır. PKK'yı bahane ederek, Cemaat'i ve kendine oy vermeyen Kürtleri bitirmek istiyor. Cemaat ve PKK'yı ilişkili gösterip Cemaat'in adamlarını ve bazı Kürtleri vatandaşlıktan çıkarmak için plan hazır” ifadelerini kullanmıstı.



<< Önceki Haber Cemaate kumpasta şok detay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER