Cenazeye gidiyorlardı

Kastamonu'da, bir yakınının cenaze töreni için Sinop' a doğru yola çıkan Eren Özcan yönetimindeki otomobil kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Cenazeye gidiyorlardı

Kaza, gece saatlerinde Devrekani İlçesi Yaralıgöz mevkiinde meydana geldi. İstanbul'da oturan Özcan ailesi, Sinop'un Güzelkent İlçesi'nde ölen bir yakınlarının cenazesi için yola çıktı. 

Eren Özcan yönetimindeki 34 UY 929 plakalı otomobil, kar yağışı ve yoğun tipi sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. 


Yaklaşık 100 metre sonra ağaçlara çarparak hurdaya dönen otomobilde sürücü Eren Özcan ve eşi Filiz Özcan hayatlarını kaybetti. Sürücünün babası Vedat Özcan, çiftin 15 yaşındaki kızı Merve Özcan ise yaralandı.

Yoldan geçen bir sürücünün haber vermesiyle gelen jandarma ve AFAD ekipleri, önce yaralı Vedat Özcan ve torunu Merve Özcan'ı uçurumdan çıkardı. Ambulansla Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeden sonra  sürücü ve eşinin cansız bedenleri sedyeye bağlanarak, halat yardımıyla güçlükle uçurumdan yukarıya çıkarılarak Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Öte yandan başka bir araçla Sinop'a giderken kazayı öğrenerek geri dönen Aynur Özcan, kardeşi ve eşini kaybettiği kaza yerinde büyük üzüntü yaşadı. Aynur Özcan, Güzelkent'te toprağa verilecek bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
<< Önceki Haber Cenazeye gidiyorlardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER