Ceza yazdığı minibüs sürücüsünü bacağından vurdu


Maltepe'de bir trafik polisi, fazla yolcu aldığı gerekçesiyle ceza yazdığı içi yolcu dolu minibüsün sürücüsünü şoför koltuğunda bacağından vurdu. Boş kovanı alan polis, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar, "Polis devleti miyiz?" diye isyan etti.

Olay, Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde 11.00 sıralarında meydana geldi. Caddede uygulama yapan trafik polisi, Kadıköy-Pendik arasında yolcu taşıyan Musa Açık'ın kullandığı 34 M 2842 plakalı minibüsü fazla yolcu aldığı gerekçesiyle durdurdu. Minibüse binen polis, bir süre sonra sürücüyle tartışmaya başladı. Silahına davranan polis, şoför koltuğunda oturan sürücüyü bacağından vurdu. Olay sırasında yolcular arasında büyük panik yaşandı. Polis memuru, daha sonra minibüs içerisindeki boş kovanı da alarak yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de, minibüste inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YOLCULARDAN TEPKİ: POLİS DEVLETİ MİYİZ?

Bu arada yolcular ve vatandaşlar, polisin ateş etmesine büyük tepki gösterdi. Yolculardan biri, "Burası polis devleti mi? Biz polis devleti olduk. Ceza yazdı diye itiraz etti, çocuğu ayağından vurdu. Böyle şey mi olur? Hangi devlette olur bu?" şeklinde konuştu.

Başka bir yolcu da, "Polis devleti olmuş kardeşim bu ne ya? Sen devletin polisisin ve sıkıyorsun. O zaman niye kaçıyorsun?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Diğer bir yolcu ise, "Burada silah sıkacak bir şey yok ki? Her tartışan bir birini silahla mı vuracak? Daha sonra yaya olarak kaçtı ve boş kovanı da yanına aldı. Minibüste insanlar vardı. Kurşun sekebilirdi. Şoför koltuğu kan içinde." ifadelerini kullandı.





CİHAN
<< Önceki Haber Ceza yazdığı minibüs sürücüsünü bacağından vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER