Cezaevinden çıkanlara ‘hukuksuz’ takip belgelendi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ocak 3 2025
Hukukçu Gökhan Güneş, Hizmet Hareketi üyesi olduğu iddiasıyla cezaevine girip çıkanların hukuksuz bir şekilde takip edildiğinin belgesini paylaştı.
Bir süre cezaevinde kalmış kişilerin hukuksuz bir şekilde takip edildiği öne sürüldü. Söz konusu takipler üzerine yeni soruşturmalar başlatıldığı da iddialar arasında yer aldı.

Güneş, 2021’de cezaevinden çıkan bir kişinin 2024 yılında bile düzenli olarak takip edildiğine dair belgeyi paylaştı. Güneş, “Kişinin evli olup olmadığından, ne kadar süredir bir yerde ikamet ettiğine ve nerede okuduğuna kadar her şey araştırılıyor ve kişi fişleniyor. Ayrıca, yapılan fişlemeler bir arşivde tutuluyor ve fişlerin silinmesiyle ilgili bir süre sınırı da yok. Kişi başka bir ile taşınsa bile takip işi o ilin polisine devrediliyor.” ifadesini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







