CHP adayı Nesrin Göçhan: Sorunların çözümü CHP iktidarında


CHP Adana Milletvekili Adayı Nesrin Göçhan, Türkiye'deki sorunların çözümüm için 1 Kasım'da CHP'nin mutlaka iktidara gelmesi gerektiğini söyledi.

Göçhan, milletvekili adayı Doç. Dr. Gülcan Abalı ile birlikte Adana Tabip Odası (ATO) Başkanı Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Göçhan, Ankara'da gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında hayatlarını kaybeden 97 kişinin acısının halen yüreklerde olduğunu söyledi.

Konuşmasına terör saldırısını lanetleyerek başlayan Göçhan, AK Parti iktidarında insanların sindirildiğini özgürce kendilerini ifade edemediklerini bildirdi. Göçhan, "AKP'nin 13 yıllık iktidarında her alanda olumsuzluklar yaşanıyor. CHP olarak 'Önce İnsan Önce Türkiye' diyoruz. Ülkedeki sorunların çözümü CHP iktidarında. Vatandaşlardan 1 Kasım'da sandığa giderek oylarını CHP'de birleştirmelerini istiyoruz." dedi.

Milletvekili adayı Abalı da "Terör ve ölümlerle yatar kalkar olduk. Artık bu karanlık güçlere izin vermemeliyiz. Biz hep biriz. Birlik ve beraberliğimizi mutlaka korumalıyız."diye konuştu.

Oda Başkanı Mungan ise, AK Parti'nin sağlıkta dönüşüm politikasının içerisinin boş çıktığını ve parası olmayan vatandaşların sağlık hizmeti alamadıklarını vurguladı. Mungan, milletvekili adaylarına seçilmeleri halinde TBMM'de aile planlaması ve eğitime önem vermelerini istedi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER