CHP bomba belgeyi açıkladı

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Oslo görüşmelerinde bazı belgeleri gördüm. Açıklayamıyorlar. Altında eziliyorlar" iddiasına, "Yaptığımız hiçbir işin altında ezilmiyoruz." karşılığını verdi. Çelik'in Kılıçdaroğlu'nun belgeleri derhal açıklaması gerektiğini, açıklayamaması durumunda da istifa etmesi gerektiğine ilişkin açıklamasına ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç cevap verdi.
CNN TÜRK'e konuk olan Haluk Koç, Ömer Çelik'in geçmiş dönemde neler söylendiğini pek takip edemediğini ifade etti. Çelik'ten AKP arşivlerinden 18 Eylül 2012 tarihli CHP'nin açıklamasına bakmasını isteyen Koç, "Protokol burada ve bu AKP-PKK mutabakat metnidir. Üç paragraflık giriş, 9 maddeden oluşan iş bu mutabakat metni, taraflar arasında arabuluculuk yapan hakem devlet temsilcileri tarafından taraflar adına imza altına alınmış ve aslı hakem devlet merkezinde arşive alınmıştır. CHP tarafından bu açıklanmıştır" ifadelerini kullandı.
"Sayın Çelik soruyor, haberi yok. Bunlar açıklandı sayın Çelik. Bu istifa müessesesini hatırlamanız çok önemli ama burada açığa düşüyorsunuz" diyen Haluk Koç, bu istifa önerisini Ankara Garındaki o katliam görüntülerinden sorumluluk çıkarmayan şuanda hükümette bakanlık yapanlara hatırlatmasını istedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

Galatasaray İtalyan devi Juventus'u farklı yendi

Hindistan’da Hizmet Rüzgârı: Medeniyetlerin Kucağı...

10 yıldır tek kişilik hücrede tutulan Ali Ünal içi...

Kafa karıştıran deprem bildirimi: İsrail'de 7 büyü...

Yüzlerce milyonluk sır! Yarış atları firarda mı? Ç...






