CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da esnaf ve iş adamlarıyla buluştu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da esnaf ve iş adamlarıyla buluştu

Genel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Kılıçdaroğlu, vatandaş ve partililerin büyük ilgisiyle karşılandı. Kılıçdaroğlu, çarşı ziyaretinin ardından sanayici ve iş adamlarıyla toplantı yaptı.

Antalya'da gün boyu çeşitli programlara katılan Kılıçdaroğlu, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği'nde turizmcilerle gerçekleştirdiği toplantıdan sonra şehrin tarihi Kalekapısı'nda esnafla buluştu. Kapalıyolda'ki ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu'na çeşitli ikramlar yapıldı. Çok sayıda vatandaş Kılıçdaroğlu'yla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. CHP Genel Başkanı, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Ziyaret sırasında bir dondurmacıya giren Kılıçdaroğlu, burada kendisine ikram edilen dondurmayı alıp, kalabalık arasında küçük bir çocuğa verdi. Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar ise yaşadıkları ekonomik ve sosyal problemleri Kılıçdaroğlu'na anlatmaya çalıştı. Kalabalık, sık sık 'Milletçe alkışlıyoruz' sloganları ve alkışlarla Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Ramada Otel'de sanayici ve iş adamlarıyla basına kapalı bir toplantı yapan Kılıçdaroğlu, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, kısa bir açıklama yaptı. Öztrak, konuşmasında toplantının içeriği hakkında bilgi verdi, problemleri dinlediklerini ifade etti. Gazetecilerin, Ağrı'da PKK silahlı terör örgütü ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında yaşanan çatışma ve sonrasındaki siyasi tartışmaları sorması üzerine Öztrak, Ağrı'da yaşananların aydınlatılması için ilk girişimin kendi partileri tarafından ortaya konulduğu cevabını verdi. Konuyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Öztrak, "Derhal oraya, yerine inceleme yapmak üzere Ağrı milletvekili adayımız Cemil Erhan gönderilmiştir. Milletvekilimizin genel merkezimize vereceği rapora göre gerekli açıklamalar yapılacaktır." dedi.

Toplantı sonrasında da gazetecilere görüş vermeyen Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrılmak üzere havalimanına hareket etti.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da esnaf ve... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER