CHP Kırşehir il örgütünden '14 Şubat Sevgililer Günü' dayanışma yemeği


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir il örgütü tarafından '14 Şubat Sevgililer Günü' programı kapsamında birlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Bulgaristan Büyükelçiliği Diplomatı Dobromira Kirova, PM Üyeleri Yıldırım Kaya ve Yaşar Seyman, Hacıbektaş ilçesi Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, STK'lar, sendikalar ve partililer katıldı.

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yrd. Yasemin Öney Cankurtaran, CHP MYK'na seçildikten sonra ilk kez Kırşehir'e geldiğini belirterek, "İlk şehirlerarası seyahatim. Cumhuriyet Halk Partisi dördüncü devrimi yapmak üzere yola çıkıyor. Özgürlükçü demokrasi. Bunula ilgili ilk duruşumuzu gösterdik. Anaya hazırlamak üzere yola çıkan komisyona hep birlikte darbe hukukundan arındırma komisyonu dedik. Parlamenter sistemin arka bahçesinde bir liderlik sultasıyla Türkiye'ye diktatörlüğe boyun eğdirmeye çalışan bugünkü zihniyete 71 ve 82'deki yasaları kaldırmak üzere yola çıktık ve bu korku imparatorluğunu yıkacağız dedik" dedi.

Konuşmalarından ardından müzik eşliğinde, davetlilerin kendi aralarında sohbetleri ile sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Kırşehir il örgütünden '14 Şubat Sevgililer Günü'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER