CHP'li Arık'tan kaset bırakanlara: Gelin çay ısmarlayalım


CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, parti il binalarının önüne siyah çelenk ve kaset bırakanlara çağrıda bulunarak, "Gelin çay ısmarlayalım." dedi.

CHP Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Feyzullah Kesin ve partililer, il binası önünde toplanarak açıklamada bulundu. Burada konuşan ve yapılanların çirkin olduğunu kaydeden CHP'li vekil, "Biz bu çirkin saldırıyı lanetliyoruz, kınıyoruz. Ben o gençlere buradan çağrıda bulunuyorum; siz o siyah çelenginizi atanamayan öğretmenler hayatına kıydığında koyabilseydiniz. Üniversiteyi bitirmiş yüzlerce vatandaşımız işsiz gezerken, bunların hangi okulu bitirdiği belli olmayan çocukları 'Trilyonlara birkaç kuruş var baba' dediğinde o siyah çelenginizi koyabilseydiniz. Siz asgari ücretli kardeşlerim 900 liraya hayatını idame ettirirken koluna 750 bin liralık saati takan çapulcular için siyah çelenginizi koyabilseydiniz. Siz dinimizle 'Bakara-Makara' diye alay edenler olduğunda, Diyanet İşleri Başkanı'nın 'Bir baba öz kızına şehvet duyabilir' dediğinde keşke o siyah çelengi koyabilseydiniz. Siz Habur da eli kanlı terör örgütlerinin kahraman gibi karşılandığında onların ayağına valiler, emniyet güçleri, hakimler, savcılar gittiğinde keşke siyah çelenginizi koyabilseydiniz. Ama koyamadınız. Cumhuriyet Halk Partisi'nin önüne zifiri karanlıkta geldiniz, çelenginizi koydunuz. Zifiri karanlıkta koydunuz, çünkü siz karanlık insanlarsınız. Keşke aydınlıkta koysaydınız da Cumhuriyet Halk Partisi'nin ışığından siz de aydınlanma nasibinde bulunabilseydiniz ama bulunamadınız." şeklinde konuştu.

Sözlerinin devamında partiye gece yarısı gelenleri gündüz çay içmeye davet eden Arık, "Keşke burada olsaydınız da 'Gelin çay ısmarlayalım da ülkenin çıkmazında Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı olduğunu' anlatabilseydik. Ama siz buna cesaret edemediniz. Çünkü zihniniz karanlık, onun için karanlığı seçtiniz. Burada bütün yurttaşlarıma sesleniyorum, bu kandırılmış beyinlere de sesleniyorum; gelin ülkemiz adına Cumhuriyet Halk Partisi'ne girin. Bugün, bu sıkışmışlıkta bir tarafta terör örgütü, bir tarafta dış politika, bir tarafta eğitim anlamındaki sıkışmışlıkta kurtulmanın tek yolunun Cumhuriyet Halk Partisi'ni göresiniz diyorum ve ben bu gençleri Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum." dedi.

İl Başkanı Feyzullah Keskin de parti binası önüne konulan siyah çelenk ve kasetlere tepki gösterdi.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Arık'tan kaset bırakanlara: Gelin çay ısmarlayalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER