CHP'li Çerçi: 7 Haziran'da hem Türkiye hem Osmaniye bu sefer bir başka olacak


CHP iktidarını hep birlikte kuracaklarını belirten CHP Osmaniye 1. sıra milletvekili adayı Nihat Çerçi, seçimden umutlu olduğunu ifade etti. Çerçi, "Bir tarafta Cumhurbaşkanını arkasına almış, kan kaybeden bir iktidar partisi diğer tarafta yaşanacak bir Türkiye'yi kuracak Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Açık açık söylüyorum iktidara çok yakınız. CHP iktidara hiç bu kadar yakın olmamıştı. 3 aydır köy köy mahalle mahalle çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Kalan kısa sürede de canımızı dişimize takacağız ve CHP'yi iktidara taşıyacağız. 7 Haziranda Türkiye hem Osmaniye' de bu sefer bir başka olacak." dedi.

Demokratik Gelişim Partisi İl Başkanı Av. Veli Atılgan'ın destek için CHP Seçim bürosunu ziyareti sırasında konuşan ve Türkiye'nin birleştirici gücü CHP'nin iktidarının ülkenin bekası, milletin bütünlüğü için kaçınılmaz olduğunu ifade eden Nihat Çerçi, "Osmaniye'de CHP'nin il başkanından mahalle sorumlusuna, oradan sade üyesine ne kadar insan varsa Osmaniye'den milletvekili çıkarmak için 2 ay durmadan yorulmadan çalıştı. Eğer oylarımız sandıkta çalınmaz ise 7 Haziran akşamı CHP Osmaniye'den bir milletvekili çıkaracaktır." diye konuştu.

13 yıldır ülkeyi idare eden siyasi anlayışın gelinen noktada sıfır sorun yerine sıfır komşu durumuna getirdiğini belirten Çerçi, "Türkiye'yi bölgede yalnızlaştıran, Avrupa'da dışlanan, en önemlisi ise vatan topraklarımızda 77 milyon vatandaşımızı birbirine düşmanlaştıran bir anlayışla yönettikleri için ülkenin hali ortadadır. Hayatı ve siyaseti para kazanma, servet edinme, milli ve manevi değerlerimizi yozlaştırma, devlet malını şahsi çıkarları için kullanma aracı olarak kullanan AKP çeşitli hileler ile seçim kazanabilir, trafolara kediler girebilir, oy sandıkları çalınabilir, sahte seçmenlere oy kullandırabilir, yalan konuşabilir, iftira atabilir. Burada bize düşen görev oylarımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

'İKTİDARA YÜRÜYEN BİR CHP VAR'

Çerçi, CHP'nin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşanacak bir Türkiye için saraya ot-çöp harcaması değil, madenlere yaşam odası yapacağız. Kaçak sarayın bahçesi için, otu çöpü için, yapılan masraf ile Türkiye'deki madenlere 4 bin 750 adet yaşam odası yapılabilirdi. Somalar olmasın, Ermenekler olmasın diye yaşam odası yapılabilirdi… Cesur Yüreklerin iktidarında saraylılara değil, Osmaniye've tüm ilçelerimize beldelerimize ve köylerimize hizmet edeceğiz. Tanesi bin liraya altın varaklı bardaklar almayacağız saraylılara. Burs vereceğiz öğrencilere. Kilosu 4 bin liraya beyaz çay içirmeyeceğiz saraylılara, gübre desteği vereceğiz çiftçilere. Söz veriyoruz, söz veriyorum. Biz iktidara geldiğimizde 10 maddelik eylem planını derhal devreye sokacağız. Bu maddelerden 5 tanesi sadece Osmaniye ile ilgili olacak."

CHP'nin açıkladığı 'Merkez Türkiye Projesi'ni incelediğini belirten Demokratik Gelişim Partisi DGP İl Başkanı Av. Veli Atılgan, "Nihat Çerçi bu toprakların öz evladı. Bu topraklarda yaşamaktadır. DGP il teşkilatı olarak Osmaniye'nin sorunlarını Ankara'ya taşıyacak ve sorunlara çözüm bulacağına, katkı sağlayacağına inanıyoruz. Teşkilatımızla birlikte 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde kendisini destekleyeceğimizi bildirmek için buradayız." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Çerçi: 7 Haziran'da hem Türkiye hem Osmaniye bu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER