CHP'li Tanal, Twitter'den bütün iletişim bilgilerini paylaştı

Tanal, vatandaşların kendisine kolay ulaşabilmesi için adres ve telefon numaralarını paylaştı.

CHP'li Tanal, Twitter'den bütün iletişim bilgilerini paylaştı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, 'halkın vekiliyim' diyerek vatandaşların kendisine kolay ulaşabilmesi için sosyal medya hesabı üzerinden adres ve telefon numaralarını paylaştı. Tanal ayrıca, terör örgütü üyelerinin Mardin'de emniyet mensuplarının kaldığı evleri işaretlediğine dikkat çekti.

Resmi Twitter hesabını en aktif kullanan siyasetçilerden olan Mahmut Tanal, takipçileri ile sohbeti esnasında, terör örgütü üyelerinin; Mardin'de emniyet mensuplarının kaldığı evleri işaretlediğine dikkat çekerek, "Bu konuda evleri işaretleyen kişileri görenlerin insanlık adına yetkili mercilere bildirmeleri, telefon kamerası ile kayıt ederek, terör ile mücadeleyi toplumsal barış, huzur, demokrasi adına yapalım. Ülkemizde barış, huzuru, hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi, insan haklarını/özgürlükleri hakim kılarak kardeşçe yaşamalıyız. Bunu birlikte yapalım." dedi.

"AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ, MAKAM VE CEP TELEFONUNU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞABİLİR Mİ?"

İnsan hakları aktivisti olduğuna işaret eden Mahmut Tanal, "Mağdur, mazlumun yanındayım. Bir dönem, Ulusalcı, Cemaatçi, Ergenekoncu, LGBT'li şimdi PKK'lı diyorlar. Diyenler ahlaksız. Tüm hukuksuzluk, adaletsizliklere karşı diğer milletvekilleri de benim kadar duyarlı olmuş olsaydı, ülkemiz de bugünkü kötü süreci yaşamamış olacaktı. " ifadesini kullanarak, adres ve telefonlarını paylaştı.  Tanal paylaşımında şöyle devam etti: "Değerli arkadaşlar; iyi geceler. Tüm şikayet ve mağduriyetlerinizi; TBMM Yeni Halkla ilişkiler Binası K:4 No:4105 Çankaya/Ankara gönderebilirsiniz. Halkın vekili olarak sizlere adresimi yazdım.Tel:03124205560 mesai içinde aramanızı rica ederim. Acil durumlarda 05323149149. Değerli arkadaşlar; AKP'li milletvekili size bu şekilde makam ve cep telelefonunu sosyal medyada paylaşabilir mı? Bazı arkadaşlar aramayı denedi, sürpriz oldu." 
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Tanal, Twitter'den bütün iletişim bilgilerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER