CHP'li Tanrıkulu'nun 30 yıllık dostu hayatını kaybetti

CHP'li Tanrıkulu'nun 30 yıllık dostu hayatını kaybetti

Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani, Seferihisar'da meydana gelen kazada yaşamını yitirdi. 30 yıllık dostunu kaybettiğini belirten CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İzmir Adli Kurumu'nda cenazeyi bekledi.

Karabağlar Belediye Meclis üyesi olan 57 yaşındaki Yaşar Mümtaz Geylani, Urla kavşağına yakın bir bölgede karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Cenazeyi almak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile yakınları ve çok sayıda partili geldi. Kazayla ilgili bilgi veren ve dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Tam bilgi alamadık ama dün akşam Urla'dan dönerken yolun karşısına geçmek isterken otobüs çarpmış, sonra arkadan başka bir araç daha. Benim yakın arkadaşımdı 30 yıldan fazla dostluğumuz vardı. Talihsiz bir olay maalesef, hem bizler için hem yakınları için hemde partimiz için talihsiz bir olay." dedi.

Geylani'nin herkes tarafından sevildiğini belirten Tanrıkulu, "Gerçekten bilge bir insandı, herkesin yardımına koşan dostluk gösteren dostu unutmayan bir arkadaşımızdı. Karabağlar Belediye Meclis üyesiydi, kendisi aslında eğitimciydi." diye konuştu.

Geylani, Balçova Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Balçova'da toprağa verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Tanrıkulu'nun 30 yıllık dostu hayatını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER