CHP-MHP bayramlaşmasında 'koalisyon atışması'
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 18 2015
CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ile Parti Meclisi Üyeleri Yaşar Seyman, Cemal Canpolat ve Elif Uzunşimşek, CHP Genel Merkezinde bayramlaşma için gelenleri kabul etti.

CHP'ye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MYK üyeleri Ankara Milletvekili Mustafa Mit ile Ömer Demirel, bayram ziyaretinde bulundu.
"CHP DE TEKERLEKLİ SANDALYE OLDU"
MHP'nin tavrının başka bir partinin işine yaradığını söylemenin haksızlık olduğunu dile getiren Karakaya, 'koltuk değneği' olduğu yakıştırmalarının doğru olmadığını vurguladı. O zaman CHP'ye de "tekerlekli sandalye oldu" denebileceğini belirten Karakaya, ülkede bir an önce bir hükümetin kurulması gerektiğini vurguladı.
AK Parti-CHP koalisyonu geliyor gibi olduğunu anlatan Karakaya, hayırlı olması temennisinde bulundu. "İnşallah iyi şeyler olacaktır." diyen Karakaya, önemli olanın milletin verdiği yetkiyi çok iyi kullanmak olduğuna dikkat çekti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme10.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







