CHP milletvekili adayına silahlı saldırı - işte o an

CHP'nin Adana 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, bir etkinliğe katılmak için bu sabah saat 09.00'da gittiği bir restoranda silahlı saldırıda yaralandı.

CHP milletvekili adayına silahlı saldırı

CHP Adana birinci sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, silahlı saldırıya uğradı. Sabah saat 09.00 sıralarında işadamlarıyla yapacağı toplantı için gittiği Park Zirve Tesisleri önüne gelen milletvekili adayı Türkmen, silahlı saldırıya uğradı. 3 el ateş edildiği belirtilen Türkmen’in ayağından yaralandığı ve Özel Medline Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.
CHP milletvekili adayına silahlı saldırı | Samanyolu Haber Adana Valisi Büyük: "Dizlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılan Elif Doğan Türkmen'in hayati tehlikesi bulunmuyor"
CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Adana Valisi Mustafa Büyük, yaptığı açıklamada, milletvekili adayı Türkmen'in seçim çalışmaları için Çukurova Genç İşadamları Derneğince merkez Çukurova ilçesinde bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına giderken, silahlı saldırıya uğradığını söyledi.
Türkmen'e bir araçtan ateş açıldığını aktaran Büyük, "Dizlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılan Elif Doğan Türkmen'in hayati tehlikesi bulunmuyor" dedi.
Büyük, saldırıda kullanılan ve kiralık olduğu belirlenen aracın terk edilmiş halde bulunduğunu, zanlıların arandığını bildirdi.
<< Önceki Haber CHP milletvekili adayına silahlı saldırı - işte o an Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER