CHP Milletvekili Tümer, dağ köylerinde odun ateşinde ısındı

CHP Milletvekili Tümer, dağ köylerinde odun ateşinde ısındı

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerini gezdi. Vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinleyen Tümer, dağ köylerinde gece odun ateşinde ısındı. Tümer, "Halkımızla iç içe olacağız. Onları sadece seçim döneminde değil, her zaman hatırlayacağız. Köylümüzle, çiftçimizle, esnaf ve işçimizle yan yana olacağız." dedi.

Milletvekili Tümer, bir günde yaklaşık 600 kilometrelik yol kat ederek, deniz seviyesinden bin 500 metre yüksekliğindeki dağ köylerini de ziyaret etti. Tümer, il önce CHP Tufanbeyli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, bir süre önce 'başkanlık' görevine seçilen Ahmet Aras ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Tümer, sonrasında Aras ile birlikte Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ardından da İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Partililerle birlikte esnaf ziyaretinde de bulunan Tümer, ilçede sorunları dinledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Tümer, daha sonra Saimbeyli ilçesine geçti. CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan'ı ziyaret eden Tümer, kongrede güven tazeleyerek, yeniden 'başkanlık' görevine seçilen Doğan'ı kutladı.

Saimbeyli'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden, Tümer'in son durağı ise, Saimbeyli ilçesine bağlı Yeniköy oldu. Gece geç saatlere kadar bölgede ziyaretler gerçekleştiren Tümer, Yeniköy'de gecenin karanlığında yakılan odun ateşinde köylülerle birlikte ısınmaya çalıştı. Tümer, Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerini kapsayan ziyaret ve temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Zülfikar İnönü Tümer, "Halkımızla iç içe olacağız. Onları sadece seçim döneminde değil, her zaman hatırlayacağız. Elimizden geldiğince vatandaşın derdini dinleyeceğiz. Köylümüzle, çiftçimizle, esnaf ve işçimizle yan yana olacağız. Ziyaretlerimize ara vermeyeceğiz. Tüm örgütlerimizle samimi çalışmalar yürütmek zorundayız. Partimizi vatandaşımıza en iyi şekilde anlatacağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Tümer, dağ köylerinde odun ateşinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER