CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan gözaltına alındı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 26 2022
CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Nedim Şener’in açtığı hakaret davası nedeniyle gece saat 02.00’de Ankara’da kaldığı otelden hukuka ve usule aykırı şekilde gözaltına alındığını, karakolda kendisine tebliğ yapıldıktan sonra serbest bırakıldığını duyurdu.
CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Nedim Şener’in kendisine açtığı hakaret davası nedeniyle hukuka ve usule aykırı şekilde gece saat 02.00’de gözaltına alınıp serbest bırakıldığını duyurdu.
Kaldığı otelde gözaltına alınıp karakolda tebliğ yapıldıktan sonra serbest bırakıldığını aktaran Özcan, “Bugün Ankara Adliyesi’nde ifade vereceğim” dedi.
Özcan, Nedim Şener’den bugüne kadar iki ayrı tazminat davası kazandığını belirterek, Şener’in tazminata mahkûm edildiği Twitter yazışmalarından dolayı kendisine dava açtığını kaydetti.

Normal süreçte duruşma günü ifadeye gelmediği takdirde yakalama kararı çıkartılması gerektiğini söyleyen Özcan, “Hukuka ve usule aykırı şekilde dün akşam bir yakalama kararı çıkartıldı ve anormal bir şekilde bu konuda kolluk güçleri görevlendirildi” ifadelerini kullandı.
Özcan paylaşımını şöyle sonlandırdı:
“Kolluk güçlerinin bana sadece tebligat yapacaklarını söyleyerek bu tebligatın her zaman olması mümkünken, beni gece 2’de otelde göz altına alınma kararı, itibar suikastinden başka birşey değil.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak öldürdü!2.Trump, Zelensky'i ağırlamadan önce Putin ile görüştü!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü5.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı
6.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!7.IŞİD operasyonunda çatışma çıktı8.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak ö...

Trump, Zelensky'i ağırlamadan önce Putin ile görüş...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...

Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Han...


