CHP'de bir istifa daha

Profesör Demirbaş, CHP üyeliğinden istifa etti

CHP'de bir istifa daha

 MEDİCALPARK Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Demirbaş, partinin son yıllarda ilkesel olarak kurucu felsefeden ve ideolojiden uzaklaştığını kaydetti.

İstifasını yazılı duyuran Alper Demirbaş, 16 yıldır üye olduğu partisinde kurultay delegeliği yaptığını, milletvekili aday adayı olduğunu aktardı. Küçük delege oyunları, küçük parti rantları, küçük belediye rantlarıyla devrimci hareketin kirletilmemesi gerektiğini kaydeden Demirbaş, açıklamasında şöyle dedi:

"Ancak son yıllarda ilkesel olarak partinin kurucu felsefeden ve ideolojiden uzaklaştığını görüyorum ve bu beni derinden üzüyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminden başlayarak yapılan büyük yanlışlarla ve CHP felsefesiyle uzaktan, yakından ilgisi olmayan siyasetçilerin inatla parti yönetiminde tutulmasıyla, altı çizilerek yapılan ayrımcı uygulamalarla CHP'nin ülkenin muhalefet açığını dahi kapatamadığı büyük bir CHP seçmen kitlesi tarafından ne yazık ki görülmekte ve dillendirilmektedir. Umarım CHP üyeliğinden istifam, karınca kararınca da olsa partinin teori ve pratiğini bir kez daha gözden geçirmesi gereğini partililere hatırlatır."

<< Önceki Haber CHP'de bir istifa daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER