CHP'de ipler geriliyor: 'Bu bir hadsizlik'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 18 2025
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir araya geldiği Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yi CHP'ye davet etti. İnce ise, "Yetkili kurullarımızda bu konuyu değerlendirip önümüzdeki günlerde Sayın Genel Başkanı ziyaret edeceğim" dedi Özel ayrıca, 'kurultay' açıklamasını yalanlayan Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'e de "Ekrem Başkan, yaptığımız görüşmede bunun bir hadsizlik olduğunu ve o ifadeleri bizzat Kemal Bey'in kendisinin söylediğiyle ilgili bir not yolladı" sözleriyle tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Görüşme sonrası Özel ve İnce, hem görüşme hem de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
CHP'YE DAVET
Cumhuriyet'te yer alan habere göre CHP lideri Özel, "Sayın Muharrem İnce'yi ve Memleket Partisi'ndeki arkadaşlarımızı Baba evine davet noktasında bir iki cümle de kurdum. Tabii ki bundan sonraki aşama kendi takdirleri olacak. Ben bugünkü nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların şahsında Memleket Partisi'nin bütün üyelerini, bütün gönül verenlerini, oy verenlerini saygıyla selamlıyorum" dedi.
Muharrem İnce ise, Özel'in davetine ilişkin şunları söyledi:
"Zor günlerce iktidarın CHP üzerine salladığı bir yargı sopası var. Bu zorlu süreçte kişisel hırslarımızı değil ortak iyileri düşünmek zorundayız. Zor süreçte kırgınlıkları, dargınlıkları bırakıp birliktelikleri, ortak iyiyi öne çıkartmalıyız. Önümüzdeki süreçte yetkili kurullarımı toplantı yapacağım. En kısa sürede sayın genel başkanı ziyaret edeceğim."
KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATINA SERT TEPKİ!
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na “Kurultay tertemiz, kimse lekeleyemez” dediğini açıklayan Özgür Özel'in sözlerini yalanlamıştı.
Özel, açıklamasına yönelik "Teyide muhtaç söylemlerle kamuoyunu yanıltan bir tavır yakışmamaktadır" diyen Celal Çelik'e, şu sözlerle tepki gösterdi:
"Ekrem Başkan, yaptığımız görüşmede bunun bir hadsizlik olduğunu ve o ifadeleri bizzat Kemal Bey'in kendisinin söylediğiyle ilgili bir not yolladı."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







