CHP'den 'İstanbul'u kazandık' açıklaması... İmamoğlu'ndan '80 anket yaptırdım' çıkışı

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, “On yıllık siyasi yaşamımda anketlere hiç bu kadar inanasım olmamıştı. Adaylığımın konuşulduğu günden bu yana 3,5 aylık sürede, 80’e yakın anket yaptırdım. Bu anketlerde önde çıkıyorum" dedi.

SHABER3.COM

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, "Ekrem İmamoğlu'na sorular" başlığıyla yayımlanan yazısında CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdiği sohbeti okurlarına aktardı.

Binali Yıldırım'ın tersine, İmamoğlu'nun çok yoğun bir şekilde anketle ilgilendiğini ancak anket rakamları açıklamak istemediğini yazan Öztürk'e konuşan CHP adayı şöyle dedi:

'On yıllık siyasi yaşamımda anketlere hiç bu kadar inanasım olmamıştı. Adaylığımın konuşulduğu günden bu yana 3,5 aylık sürede, 80'e yakın anket yaptırdım. Bu anketlerde önde çıkıyorum.'

CHP: İSTANBUL'U ALIYORUZ

Bu arada CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İkitelli Sinoplular Derneği'nde düzenlenen toplantıda kendisine ulaşan son anketin sonuçlarını paylaştı. Altay, Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'ın 4 puan önünde olduğunu belirterek "İstanbul'u aldık." ifadesini kullandı.

Cumhuriyet'ten Onur Şahin'in haberine göre Altay şöyle konuştu:

"Tayyip Erdoğan'ın yüzünün bu kadar asık olduğunu hiç görmedim. Bir haller var. Bir sıkıntı var. Millet 31 Mart'ta düğümü çözecek. Bugün bana gelen bir bilgiyi söyleyeyim. Şu anda, İstanbul'da size net, somut anket sonucunu söyleyeyim. Sayın Ekrem İmamoğlu, sayın Binali Yıldırım'ın 4 puan önünde. Çok net söylüyorum. Daha 19 gün var. Rehavete kapılmayacağız."

<< Önceki Haber CHP'den 'İstanbul'u kazandık' açıklaması... İmamoğlu'ndan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER