Christa Harmotto Dietzen: Fenerbahçe'de sadece iyi olanlar görev alabilir


Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın Birleşik Amerikalı oyuncusu Christa Harmotto Dietzen, başarılı bir sezonun devam ettiğini belirterek, "Fenerbahçe'de sadece iyi olanlar görev alabilir." dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yayın organı Fenerbahçe Dergisi'ne konuşan Christa Harmotto Dietzen, ligde oynadığı 22 maçın 20'sinden, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 10 maçın tamamından galibiyetle ayrılan ve Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ni lider bitirip Şampiyonlar Ligi'nde adını Final Four'a yazdıran Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın iyi işler başardığını söyledi.

Birleşik Amerikalı oyuncu Christa Harmotto Dietzen, sarı lacivertli kulübün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde soruları cevaplarken, adeta bir kazanma kültürüne sahip olan Fenerbahçe'de sadece iyi olanların görev alabileceğini ifade etti. Sarı lacivert formayı terlettiği için gurur duyduğunu belirten yıldız oyuncu başarılarının bilinmeyen yönlerini anlattığı röportajda, "Kazanma kültürünün hakim olduğu Fenerbahçe'de sadece iyi olanlar görev alabilir. Biz de oyuncular olarak en iyimizi sahaya yansıtıyoruz ve bunun sonuçlarını alıyoruz. Kişisel olarak ise her zaman yeni şeyler öğrenmeye açığım ve yeni şeyler öğrenmeye de devam edeceğim." diye konuştu.

Fenerbahçe ailesinin tüm fertlerinin, sarı lacivert renkleri üstlerine giydiklerinde bu coşkuyu gerçekten yaşadıklarını da ifade eden Christa Harmotto Dietzen, "O renkleri gerçekten çok iyi taşıyorlar. Akşam maç oluyor, sabah 9'da insanlar stada akın ediyorlar. Coşkunun bu kadar yaşandığı bir kulüp görmemiştim. Bu formayı giydiğim için çok mutluyum ve gurur duyuyorum. Bu ailenin bir parçası olabildiğim için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum." diyerek, antrenörleri Marcello Abbondanza için ise övgü dolu sözler söylerken şunları ifade etti:

"Marcello Abbondanza bence Avrupa'nın en iyi antrenörü. Başka takımlarda Fenerbahçe'ye karşı oynadığım zamanlarda Marcello'nun ne kadar iyi bir antrenör olduğunu duymuştum. Şu anda onunla birlikte aynı takımda olmak benim için çok sevindirici bir durum. Marcello bizi sadece taktik ve teknik anlamda iyi hazırlamıyor, aynı zamanda mental olarak da büyük katkı veriyor."
CİHAN
<< Önceki Haber Christa Harmotto Dietzen: Fenerbahçe'de sadece iyi olanlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER