Cihan Haber Ajansı Gündemi


-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan'da miting düzenleyecek. (15.00-17.00-20.00)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Edirne İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.(14.00-Edirne)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Türk Konfederasyonu'nun 'Türkiye Sevdası Kutlu Yürüyüş Şöleni' programına katılacak. (Oberhausen)

-Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) milletvekili aday tanıtımı Ankara Arena'da gerçekleştirilecek. (10.00-Ankara)

-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gülten Kışanak, HDP'nin İngiltere'deki mitinge katılacak. (Londra)

-Demokratik Sol Parti'nin (DSP) seçim bildirgesi ve milletvekili adayları tanıtım etkinliği TES-İŞ Sendikası Salonu'nda yapılacak. (11.00-Ankara)

DÜNYA

-Nepal'de yaklaşık bin 500 kişinin ölümüne sebep olan depremin ardından gelişmeler izleniyor. (Katmandu)

-KKTC'de cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu yapılacak. (Lefkoşa)

-Kazakistan'da cumhurbaşkanı seçimi yapılacak. (Astana)

GÜNCEL

-Tedavi gördüğü ABD'de vefat eden Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun cenazesi, Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (13.15-İstanbul)

-Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve bazı tutuklu polislerin tahliyesi takip ediliyor. (09.00-İstanbul)

-Peygamber Sevdalıları Platformu, Yenikapı Meydanı'nda 'Kutlu Doğum' mitingi düzenleyecek. (12.00-İstanbul)

-475. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında, Sultan Camii ve külliyelerinden mesir macunu saçılacak. (13.30-Manisa)

SPOR

-Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Yenikapı Miting Alanı'ndan verilecek startla başlayacak ve yine aynı yerde sona erecek. (9.00-İstanbul)

-51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Alanya-İzmir etabıyla başlayacak.

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta maçlarına Torku Konyaspor-Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor-Kayseri Erciyesspor, GençlerbirliğiTrabzonspor ve GalatasarayGaziantepspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00-Konya/Balıkesir/Ankara/İstanbul)

-PTT 1. Lig'de 29. hafta maçları Samsunspor–Manisaspor ve Osmanlıspor FK–Kayserispor karşılamalarıyla tamamlanacak. (16.00/18.30)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER