Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt ve Mardin'de toplu açılış törenlerine katılacak. (13.00-16.00-Siirt-Mardin)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek TBMM Tören Salonu'nda düzenlenecek 'Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi' açılış toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan ve Iğdır'da partisinin mitinglerine katılacak. (10.00-16.00-Ardahan -Iğdır)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Balıkesir'de, partisinin Kuvayı Milliye Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde bir konuşma yapacak. (12.00-Balıkesir)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Çorum'da, partisinin Cumartesi Pazarı Alanı'nda düzenleyeceği mitinge katılacak. (16.00-Çorum)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 29. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nın Marriott Otel'deki açılışına katılacak. (10.00-Ankara)

- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek. Bakan Işık daha sonra Bilim Merkezi'ni ziyaret edecek, teknopark hizmet binası, 112 acil ve sağlık merkezi açılışını yapacak, Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu'na katılacak. (10.00-15.00-17.30-Kayseri)

EKONOMİ

- TÜİK, Nisan ayı 'Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi' ile 'Tüketici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Espen Barth Eide'yi kabul edecek. (Lefkoşa)

- Cenevre'de Suriye görüşmeleri Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi'nde başlayacak. Görüşmelere İran da davet edildi. (Cenevre)

GÜNCEL

- Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislerin tahliyesine karar verdikleri için tutuklanan eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer ve eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik'in avukatları, tutukluluğa itiraz edecek. Avukatlar, adliye önünde açıklama yapacak. (10.30- İstanbul)

SPOR

- Süper Lig'in 29. Hafta karşılaşmaları Akhisar BelediyesporGalatasaray ve Kayseri Erciyesspor - Medicana Sivasspor maçlarıyla tamamlanacak. (20.00-Manisa-Kayseri)

- PTT 1. Lig'de 31. Hafta karşılaşmaları Altınordu - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor – Samsunspor ve Bucaspor – Manisaspor maçlarıyla tamamlanacak. (16.30-18.30-20.30)

- Spor Toto Süper Ligi'nde Kayseri Erciyesspor Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. (20.00-Kayseri) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER