Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eminönü'nde Ziraat Katılım Bankası açılıs¸ törenine katılacak. (11.00 - İstanbul)

- Erdoğan 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlıgˆı ve Adana Valiligˆi'ni ziyaretin ardından İstasyon Meydanı'nda Adanalılara hitap edecek. (15.30 / 16.15 / 17.00- Adana)

- Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Van ve Kayseri mitinglerinde konuşacak. (14.00- Van / 18.00- Kayseri)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kütahya, Bilecik, Sakarya ve Düzce'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.00-16.00-18.00-19.30 / Kütahya-Bilecik-Sakarya-Düzce)

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Erzincan ve Gümüşhane'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.30- Erzincan / 18.30 - Gümüşhane)

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Bursa'da düzenlediği mitingte halka hitap edecek. (18.00-Bursa)

- Milli İttifak liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Isparta Hükümet Meydanı'nda halka hitap edecek. (17.30-Isparta)

- MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Süleymaniye'de Cuma namazı kılacak ve esnaf ziyareti yapacak. (13.00- İstanbul)

- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve partililerin, daha önce miting için izin almalarına rağmen valiliğin talebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsis edilen Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanması bekleniyor.(18.30-Adana)

EKONOMİ

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Finansal İstikrar Raporu'nu açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, Nisan ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 1. çeyrek İnşaat İşgücü Girdi Enderkslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Bağımsız Devletler Topluluğu Hükümet Başkanları toplantısı Kazakistan'ın turistik beldesi Baravoy'da yapılacak. (Baravoy)

- ABD'nin, Küba'yı, terörü destekleyen ülkeler listesinden çıkarması bekleniyor. (Washington)

- İsviçre'nin Zürih kentinde A haberleri'>FIFA'nın yeni başkanının da seçileceği 65. FIFA Kongresi yapılacak. (Zürih)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Bursa'nın Gemlik ilçesi Umurbey köy meydanında zeytin eylemi yapılacak. Eyleme CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın da katılacak. (13.00- Bursa)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 34. Haftasında Kayseri ERciyessporKardemir Karabükspor, BeşiktaşGençlerbirliği, Balıkesirspor – Gaziantepspor ve Eskişehirspor – Akhisar Belediyespor karşılaşmaları oynanacak. (17.00 - 20.00 / Kayseri/Ankara/Balıkesir/Eskişehir)

- Bursasporlular Derneği'nın Bursa'da 'konjonktürel şampiyonluktan sürdürülebilir başarıya' ana temalı "Bursaspor çalıştayı" bugün başlıyor. (10.00- Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER